1. januar 2006

Årets første indlæg

Nytårsaften er veloverstået. Det var rigtig hyggeligt med dejlig mad og godt selskab. Hva' ka' man så forlange mér?
Og selv om vi ikke hører til de helt unge længere - "hooost" - så kan vi godt holde længe ud ........... for jeg fandt først i seng kl. 4.30, så jeg syns da jeg har gjort det møj godt.

Nå, men det jeg egentlig ville var at vise billeder frem igen. Nu er julegaverne jo afleveret, så jeg kan godt vise dem alle frem nu.
Modtageren af tasken blev RIGTIG glad for den og det var dejligt. Den blev osse forsynet med lidt nålefiltet dekoration inden aflevering og endte med at se sådan her ud:


Tasken i sin endelige version

Jeg er selv godt tilfreds med resultatet. Mon min svigerinde blev så glad for tasken fordi den osse indeholdt 1 L Baily (hendes yndlingsdrink) ................
Naaah, jeg tror det ikke, for hun så altså ret glad ud inden hun opdagede indholdet.

Jeg blev i starten af december færdig med den poncho, der var en bestillingsjulegaveting til vores kusine Nanna fra svigermor og moi. Jeg havde dog ikke strikket ribkraven på, for jeg syns at det var bedst at Nanna var i nærheden, så den blev helt rigtig.


Strikket i Netto garn - bemærk striberne, der er genereret af "Stribegeneratoren"

Nanna synes den var supersej og jeg fik strikket kraven i løbet af formiddagen 1. juledag, så den kunne komme med Nanna hjem til Birkerød med det samme.

Min bette søs havde jeg lavet et sjal til og det kom til at se sådan her ud:Om hun blev glad for det ved jeg faktisk ikke endnu, for jeg har glemt at spørge hende, og hun har endnu ikke nævnt det.

Se, det var gaverne der blev givet væk.
Men jeg var jo osse selv modtager af et par fiberrelaterede gaver.

Jeg var den heldige modtager af denne søde sok i nisse-legen i Webstrik, og den kom fra Karine i Norge:og den indeholdt alt dette her:1000 tak for gaven til Karine. Glæder mig meget til at strikke noget i den lækre bløøøøøøde Alpaca fra Drops.

Og fra min dejlige veninde Bebiane, kom detteher:og det lækre garn skal helt sikkert blive til dette her sjal/tørklæde:Og det kan faktisk kun gå for langsomt. Jeg har nemlig i dag været så uheldig at miste mit FBS-sjal på turen undervejs hjem. Så Diva må sættes lidt på stand-by, så jeg kan få lavet mig noget nyt pynt til halsen.

Nå, men nu må det være slut for i dag. Jeg skal ind og se dyner nu, så jeg kan være frisk og veloplagt i morgen når ungerne vækker mig, for at fortælle at morgenbordet står klar og at der er gaver der vil pakkes op............ Ihh, hvor jeg glæder mig ;o)

ØØØh, nå ja for resten. Har i dag fået tilføjet et par knapper til listen over blogs, men jeg er langtfra færdig, så fortvivl ikke, hvis du endnu ikke kan finde dig selv. Der arbejdes på sagen. Men først igen i morgen eller overmorgen.

6 kommentarer:

Anette sagde ...

Hej Nettie. Håber du får en god fødselsdag med en masse bløde gaver ;o). Til lykke.

strikke_jane sagde ...

Hej Nettie.

Vil bare lige ønske dig en rigtig god fødselsdag med masser af gaver og hygge. Hva' skete der egentlig med dit flower basket sjal??

nettie sagde ...

Hej Jane!
Det er faldet ud af bildøren på et af de 2 stop vi gjorde i går eftermiddags. Dvs. på en tankstation eller på McD i Rødekro. Har nu tænkt mig at ringe og høre om nogen har fundet det, for det ku' jo være.......

Bettina sagde ...

ØV med det sjal!! Havde det været et købt et, havde det godt nok ikke været så ærgerligt. :o(
Jeg er VILD med Karines nissegave til dig, især stjernen synes jeg er for lækker...og strømpen...og alpakkaen...og...og...*s*

Bebiane sagde ...

Hej Nettie

Det er nogen flotte julegaver du har lavet, nu må du i gang med noget til dig selv også.
Trist med dit sjal, det får du nok desværre ikke at se igen.
Knus fra Bebiane

Ulla P sagde ...

Oii ... en spændende og velskrevet blog.

Ved du, hvor man "finder" (købe) det nævnte "el-drevne krydsnøgleapparat ".

Ulla P