13. januar 2006

Opfølgning

Nå, nu må jeg hellere få vist billeder af mine dejlige fødselsdagsgaver, det er jo snart 2 uger siden gaverne blev åbnet.Bogen fik jeg af Henriks søster og familie og kan nu fjernes fra ønskelisten.
Det blå Bauernwolle er fra Bebiane og jeg fik hele 6 ngl., så mon ikke jeg kan kreere et eller andet lækkert med det (Garnstudio er studeret grundigt og der er valgt et par muligheder), det grå Drops Alpaca og de søde fåre-knapper kommer hele vejen fra Norge og Helene. Det lilla flamé er fra Jane i Ebeltoft og stigegarnet og det lyserøde mohair er fra Sanne B..

Som en lille efterleverance kom nedenstående pakke fra Lene SophieDe lækre mandler bliver formentlig spist i dag til Strik-in, Kronprinsesse Mary teen smager fantastisk og selve pakken indeholdt dettemere Drops Alpaca, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvad jeg skal lave.
Nu har jeg hele 7 nøgler af den lækre Alpaca, men desværre i 4 forskellige farver. Nogen idéer til ét projekt, så kom frit frem med dem!!!

Sidst men ikke mindst vil jeg lige vise, hvad pakkeposten kom med her den anden dag:Zebra, der skal bruges til oppe-fra-og-ned raglan til Jakob, formentlig efter Viv's opskrift ...... og ta-daaaaaaEstisk Villa garn i nogle af mine favoritfarver. Glæder mig til det bliver vundet op i eftermiddag, så mon ikke der bliver startet på et sjal snart (= i weekenden) bare for at se, hvordan garnet ser ud når det er strikket..........

I aftes blev jeg færdig med at strikke Emilies slå-om-trøje, så nu mangler bare montering og hækling af kanter. Vender tilbage med et foto af den færdige trøje på et senere tidspunkt.
Og så skrider Jakobs hue osse fremad. Det er denne vendehue (Harlequin Cap) der findes på Elann.com, og som Bettina LL osse har lavet.

Og så er jeg i øvrigt den der er smuttet igen, for jeg har lissom et strik-in jeg skal holde i eftermiddag........

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Glæder mig til at se DIN udgave af vendehuen...jeg skal klart lave flere af dem, har allerede fundet garnkombinationen frem til husbondens...
LÆKRE gaver, jeg kan se, jeg nok snart er nødt til at kigge nærmere på Opal Zebra, for det giver da en masse muligheder med det mønster. Og oppefra-og-ned-raglans ER geniale (foretrækker dog Anna Norlings smarte nakke) til også rester og lignende.
Hisl Stik-In-pigerne!!

Britta sagde ...

Du er godt nok blevet svært begavet (godt det ikke er svagt begavet ;-D)

Knus Britta