29. januar 2006

Nøøøj, hvor træls alså !!!!

Så skete det IGEN :-(

Sjaler og mig, det funker åbenbart ikke rigtig. Da jeg strikkede FBS måtte jeg lave aflukningen om 3 gange før det lykkedes og nu er jeg ved et helt alm. retstrikket sjal med hhv. ud- og indtagninger i den ene side, og hva' sker der så.........

Jeg har endnu engang ikke garn nok. Nu skal jeg så til at frogge tilbage til FØR midten og det gidest jeg da ikke. Det er jo at gå den forkerte vej..........

Så nu er jeg da heldigvis bare blevet sur på det dumme sjal. Det er kommet i skammekrogen og jeg er i stedet gået i gang med Jakobs Zebra. Jeg manglede ellers kun 13 riller nu, så det er bare for surt. Jeg er så træls på det, at jeg ikke engang gider frogge det nu, det må vente til Zebra'en er færdig.

Og nu til noget helt andet:
Vi har haft rimtåge i 2 dage nu, så træer og buske har været noget så flotte i dag, se bare her:Sådan kan en bøgehæk osse se ud om vinteren. Det er da smukt, ikk'?

2 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Hvor ærgerligt med sjalet. Håber, at du får trangen til at trævle op på et tidspunkt - men jeg kan nu godt forstå, at det i øjeblikket ligger i hjørnet :-)

Afsindigt flotte blade. Naturen er forunderlig.

conny sagde ...

Hej Nettie
Jeg sad lige og rullede op og ned i din blog - har lige fundet den. Da jeg så det her billede, så troede jeg lige ved første øjekast, det var noget, du havde strikket! FLOT billede. Glæder mig til at komme tilbage til din blog i ny og næ.
Hilsen Conny