21. januar 2006

Ih, hvor det kribler

for at gå i gang med raglantrøjen til Jakob.

Der er

  • beregnet maskeantal
  • lavet strikkeprøve
  • manglende strikkepinde indkøbt
så egentlig er der vel ikke noget der forhindrer mig i at gå i gang?Zebra strikkeprøven


Jo, lidt altså er der vel altid. F.eks. har jeg lovet mig selv (og Emilie ikke at forglemme) at jeg ikke må starte op på noget nyt, FØR jeg er færdig med hendes slå-om-trøje. Derfor gik jeg fredag aften i gang med at få syet den sammen og i dag efter vores ugentlige svømmehalstur (hvor mor her fik svømmet hele 1000 m - pudse, pudse, pudse glorie), og mens bette prinsen blev til Kedde 11-tal fik jeg syet ærmerne i og begyndt på de hæklede kanter, den osse skal forsynes med. Jeg er IKKE nogen ørn til at hækle, men forsøget på min strikkeprøve gik så godt at jeg osse har fået hæklet kanten på det ene ærme. Resten må vente til senere i aften.

Strikkepindene blev i øvrigt købt på den tur min søster og jeg var på til Århus i onsdags. Først Ikea og derefter centrum. Hvor jeg gik en tur ned gennem gågaden i Århus, mens søsteren min var i fuld gang med at få ordnet hår i en salon i Bruuns Galleri. Jeg nåede både Garnlageret (og her blev pindene købt) og jeg nåede faktisk osse helt ned i den anden ende af gågaden og fandt ind i Panduro Hobby og Box-de-Lux og det lykkedes mig faktisk osse at finde "Ingers" i Volden, men desværre var vejret ikke lige med mig (læs, det regnede hele tiden), så der var ingen rodekasser på gaden og tiden var osse løbet fra mig, så jeg ilede tilbage til Bruuns Galleri og nåede lige tilbage til tiden.Starten på mit Evilla sjal - strikkes på p 4

Ja, og så når jeg ikke lige gider hækle, strikke timeglashæl, ja, så tager jeg lige et par riller eller 5 på mit Evilla sjal. Ellers bliver jeg jo heller aldrig færdig med det, vel? (Jeg pudser lige glorien igen)

Og for at det ikke skal være løgn, ja, så vil jeg nu gå ind på sofaen og læse lidt Harry Potter og nyde et krus eller 2 af "Kronprinsesse Mary"-teen imens. Og så længe man osse har sit strikketøj i nærheden og kan høre ungerne lege, ja, så er det vist nærmest topmålet af hygge.

1 kommentar:

Bettina sagde ...

Her hos os er ungerne også efterhånden blevet så store, at de begge to af og til kan være optaget af leg i en halv times tid ad gangen samtidigt, så den der lykkefølelse kender jeg - hvor man lige kigger over på manden, der i det samme kigger på en, og så må man bare smile over varmen, der breder sig indeni. :o)