5. januar 2006

Billeder på vej

Årets første 2 fødselsdage i vores lille familie er vel-overstået (hhv. d. 2. og 4. januar). Dvs. vi mangler at holde det store familie-tam-tam, men det er udsat til lørdag, så vi kan få så mange med som muligt og så vi kan slå Emilies og min gebuts sammen.

Jeg har fået dejlige gaver af min fødselsdagsgruppe. 3 er allerede kommet, 1 er på vej, og mon ikke osse den sidste snart kommer. Jeg får taget billeder af mine gaver i morgen, så i kan se de lækre ting.

Og på mandag bliver vi så invaderet af 15 tøser i 7-års alderen, så det kommer nok ikke til at gå stille af. Godt man har karaoke-anlæg og et omstillingsanlæg i huset. Sidstnævnte havde de stor fornøjelse af sidste år.
Har dog besluttet at menuen i år skal bestå af noget andet end pizzasnegle og pølsehorn, så hovedet må lægges i blød.

Siden sidst er jeg blevet memet af Strikke-Anette, så osse her er der dømt tænkebox. Svaret følger på bloggen én af de nærmeste dage.

Nu vil jeg smide mig i sofaen, tage et par rækker eller 10 mere på Diva, og så må vi så se om jeg mon ikke osse kunne blive fristet til at fortsætte med endnu et par pinde på mit nye sjal.
(Det gamle er ellers dukket op igen -rødme - rødme- det lå i bilen, men i mørket kunne jeg ikke se det)

3 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Hej Nettie
Det lyder godt, at dit sjal er fundet, er du ikke bare glad?
Kærlig hilsen Bebiane

Anne sagde ...

Hej Nettie!
Sidder lige og smålæser rundt omkring i din blog, og falder over ordet pusser under kommende projekter; det ord havde jeg helt glemt, altså med den betydning du bruger det, nu kalder jeg det jo hjemmesko eller futter, men pusser det hedder det jo!!!
Jeg gik selvfølgelig med pusser, dajeg voksede op i Haderslev ;-))
KH Anne

Susanne sagde ...

Et forsinket tillykke med fødselsdagen :o) Det er nogle gode ting du har lavet til julegaver, jeg er imponeret over energien...
Synes ikke rigtigt at der kommer noget af mine pinde.... hmmm !
Kh
Susanne