23. januar 2006

Endelig et færdigt stykke strik
Det er faktisk lykkedes at blive færdig med Emilies fine blå slå-om-trøje. Garnet købte jeg af Dorthe Hedehus på strikkefestivalen og faktisk blev ryggen osse strikket i Silkeborg (og på turen hjem), men nu er den altså endelig færdig.

Under "Krøniken" i aftes blev det sidste flanerværk hæklet på kanterne og jeg fik lavet 3 fine blomster til pynt. Osse hæklede vel at mærke. Og der er jo ingen der ved (andre end mig) at de skulle ha' haft 6 blade hver - og ikke kun 4-5 blade, så det er der nok ingen der opdager.
Som nævnt i seneste indlæg er jeg meget nybegynder udi hækling, men jeg er selv tilfreds med trøjen, og tøsen ikke mindre, så det kan ikke være bedre. Jeg mangler blot bindebåndene, men jeg ska' lige ha' hittet ud af, hvor de skal sidde (hun kan jo ikke selv binde i og op på ryggen, hvor det var meningen), men overvejer om jeg ikke bare kan lave et i siden, dér hvor forsiden af trøjen støder til, men det kommer i morgen.

Nok for i dag. Jeg kan vist lige nå en kop te og et par pinde på Evilla-sjalet, mens jeg læser et kapitel eller 2 i Harry Potter inden dynerne kalder.

1 kommentar:

Bebiane sagde ...

Hej Nettie

Hvor er den bare blevet flot, den kan Emilie godt være stolt af og så er det dejligt at se, andet end lyserød.
Knus fra Bebiane