29. maj 2006

Pinsen er planlagt

Da vi ikke nåede ud med campingvognen her i Kr. Flyvefartsferien, har vi besluttet at slå to fluer med ét smæk: Vi kombinerer Aah Abe og campingferie og det kommer til at foregå i Odense (er der andre webstrikkere der deltager i Odense?????). Det er overkommelig køreafstand herhjemmefra, når man som jeg først har fri kl. 15.30 fredag eftermiddag. Fidusen er også at vi kan cykle hen til koncertpladsen fra campingpladsen og dermed undgå parkeringsbøvlet, som vi har oplevet de tidligere år, når vi har været til koncerten i Børkop.

Vi ville egentlig ha' deltaget i Kolding den 10. juni, men det satte den årlige fodboldtur til Holland for kærestens vedkommende og AirShow på Figther Wing Skrydstrup for mit vedkommende en stopper for. At vi så må finde en anden dag og besøge Moster på for at fejre fødselsdag er en anden snak - for Aah Abe er ved at være en tradition, da det vel er 5 gang vi er med. Ungerne nyder det - vi skiftes til at gå med op foran og far passer på "sagerne" når mor stiller sig i kø for at få autografer, hente popcorn og andre fornødenheder. Mon det vil være anderledes i år - jeg tror det næppe....... ;o)

Skulle nogen i øvrigt ha' lyst til at komme til Skrydstrup den 11. juni, kan man møde mig på Flyverhjemmeværnets stand, hvor jeg noget af tiden skal passe vores lille sanitets-hjørne (og nej, det er IKKE gas og vandrør, men førstehjælp det handler om). Og når jeg ikke lige er at forefinde der, ja, så er jeg "ude i terrænet" for at se flotte fly og flotte fly-opvisninger og lur mig om ikke et enkelt lille stykke strikketøj finder vej i tasken.
Det er faktisk rigtig flot med flyopvisningerne. Jeg var også med sidste gang der var Airshow i Skrydstrup tilbage i 2000, der kunne jeg bare ikke være i uniformen da jeg var ret så gravid med Jakob. Af samme grund måtte jeg ikke være PÅ standen da Dronningen (der selv har været medlem af Kvindeligt Flyverkorps) kom forbi for at se vores lille udstilling

Men bare så i ved det, der kalkuleres med ca. 100.000 gæster, så bilkøer kan forventes :-(
Af samme grund (dvs. AirShowet forstås og ikke bilkøerne) kan jeg heller ikke deltage i Pias strik-in, som jeg ellers havde truet med, men det var mens jeg forventede at hele arrangementet i Skrydstrup ville blive aflyst pga. pengemangel.

Og som rosinen i pølseenden får i her et foto fra en flyopvisning, så indlægge ikke er helt billedløst

2 kommentarer:

Britta sagde ...

Jeg synes at Rasmus er lidt for lille til at gå til koncert, men mon ikke vi skal med næste år?
Han elsker at danse til Åh Abe cd'erne - jeg skal bare begynde at synge en af sangene, så kigger han straks op på anlægget :-)

Er der evt tid til et lille strik in i pinsen? Jeg er hjemme :-)

nettie sagde ...

Hej Britta!
Ka godt forstå dig mht. Rasmus' alder og koncerten - det er nok lige tidligt nok....
Ka' ikke love at der er tid til strik-in, da vi jo tager hjem allerede søndag igen. Ka' jo SMS'e hvis....- bor du langt fra DCU pladsen (Odensevej 102, 5260 Odense S)?
kh
nettie