8. maj 2006

Lidt af hvert

Uha, der er sket meget siden sidst, så lad os starte fra en ende af (det er vist osse det nemmeste)

Da jeg var til Strikkefestival i Silkeborg, købte jeg (som så mange andre) en dejlig kurv til at transportere strikketøjet i. Men den var lidt bulet fra starten af, og det var ikke blevet bedre henover vinteren, hvor den lige er blevet proppet ind hist og her, så den trængte til en gevaldig omgang seriøs blokning. Derfor besluttede jeg mig til at gøre hele kurven godt pladdervåd, dvs. den fik bad i bryggersvasken, og så trykkede jeg den i facon. Det var meningen at jeg ville ha' puttet noget stort og fyldigt i, men håndtaget var lissom lidt i vejen. Men her ser i et før og efter resultat - og den holder faconen - endnu da.....


Før Efter

Det her med blokningen foretog jeg i april, for det var bare med at blive færdig inden jeg skulle starte på nyt job den 1. maj, hvilket var ca. 3 uger tidligere end planlagt.
Den første dag stod der en flot buket blomster og ventede på mig, men billede må følge senere. Kan nemlig ikke lige hitte ud af af få overført billedet fra mobiltelefonen, men det skal nok komme - lige pludselig !

Det sidste stykke tid er al tiden med strik gået med at strikke velgørenheds-baby-sokker. 7 par i alt blev det til, der er skippet afsted til BendixGarn i dag:



Så nu glæder jeg mig til at få strikket lidt på min Bauernwolle trøje igen.......

1 kommentar:

Lene Sophie sagde ...

Hej Nettie.

Hvor er den blevet flot, nu begynder man jo helt at ærgre sig over at man ikke selv købte en...

KH Lene Sophie