24. april 2006

Strikkecafé, gevinster og resultater

Har været til strikkecafé i "Braue" her til aften.
1. gang det blev arrangeret og så var vi et par og 20 fremmødte, det er da meget godt synes i ikk'? Arrangementet bliver afholdt i et slags medborgerhus, man skal selv huske kaffen/teen og kagen og så er det gratis, da Broager Kommune stiller lokalerne gratis til rådighed.
Fremover bliver det hver onsdag frem til udgangen af juni, og næste gang bliver den 10. maj, da lokalerne er optaget næste uge.
Det var rigtig hyggeligt og webstrikmæssigt var vi fint repræsenteret: Gaby, Bitten, Susanne, Herdis og så mig selv......

Her er et par stemningsbilleder:


Et vue ud over de fyldte borde i de hyggelige lokaler (Herdis ses stående i den grønne top bagest i billedet)


Gaby bladrer i arrangørens mappe med strikkeprøver og teknikker


Bitten og Susanne lytter

Og så er min trøstepræmie fra Vivians bette bix ankommet med posten i dag og det glæder jeg mig til at strikke med og af. Se selv hvorfor:


Der bliver passet godt på "skatten"

Sidst, men ikke mindst vil jeg da lige vise frem, hvor MEGET jeg faktisk nåede at strikke på påskecampingturen. Det er vist godt at jeg IKKE nåede at vise frem, hvor meget jeg slæbte med, når man tænker på resultatet af en hel uge fri......


Ét par Jaywalker i Opal Zebra strikket færdig + 1 par velgørenhedssokker


Bagstykket til sommer-net-bluse i snørebåndsgarn fra Nanna (garnet er udgået nu)

Men vi havde en dejlig Påske med camping i 1. klitrække ved Hvide Sande. Vi fik cyklet en lang tur, eller gået en dejlig tur på stranden HVER dag og så blev der også tilbragt et par timer i badelandet på campingpladsen - osse hver dag.
Lørdag var vi på cykeltur til Hvide Sande og skulle da osse lige helt ud på en fremskudt mole ved indsejlingen og sørme om vi ikke så sæler - hele 3 stk. En stor oplevelse for både børn og voksne.

1 kommentar:

Susanne sagde ...

Hejsa Nettie. Håber at du har fået en god start på dit nye arbejde !! Kh Susanne i Silkeborg