27. maj 2006

Lortedag

Dagen i dag har vi tilbragt i Givskud Zoo. Et herligt sted, som vi glad og gerne vender tilbage til år efter år. Ca. hvert andet år køber vi årskort og udnytter dem til fulde, dvs. vi min. er i Givskud 2-3 gange i løbet af sæsonen og som regel når vi også at få besøgt enten Odense Zoo eller Zoo i København.

I dag var der lort på programmet i Givskud. Dvs. der var noget om de forskellige dyre-lorte, og faktisk var der også en lille konkurrence i bedste Naturpatruljen-stil: Man skulle nemlig gætte en lort - ja, faktisk hele 6 af slagsen. Vi nåede aldrig at få afleveret konkurrencekuponen, men fik vi da lært noget nyt...

Oprindelig var det meningen at vi skulle ha' os en rigtig hyggelig dag med sol og halvskyet. Istedet fik vi en rigtig hyggelig dag med max. 11 gr. C og smuskregn og en kold vind. Vi frøs med anstand og var rigtig glade for termokanderne med te og kaffe, så vi kunne blive varmet op indefra. Men hyggede os - DET gjorde vi alligevel.

Her ses et par glimt fra dagen:


- fra gorilla-anlægget


- Emilie i trampolinen


- Jakob hos gederne - et særsyn

Billedet lige herover, der viser Jakob der klapper et sødt lille gedekid, er lidt af et særsyn. Normalt kan vi ikke drive dem hen til dyr, hverken hunde, katte, kaniner eller andre søde smådyr, så det at han ville ind til gederne var i sig selv en stor ting. At han så næsten heller ikke var til at få med ud derfra igen, deeeetttt..................

Undervejs i bilen frem og tilbage fik jeg startet på et par Diamant-sokker - igen fra Webstriks Sokkeklub, denne gang skulle det gerne resultere i et par søde sommersokker til Emilie.

P.S.: Ulrik Wilbeck og familie havde i øvrigt også valgt at tilbringe dagen i Givskud i dag. De var inde hos klappegederne samtidig med os. Billeder kan jeg ikke vise. Bare fordi man er kendt, skal man ha' lov til at gå i fred..... og det fik de så lov til - i hvert fald af os ;o)

1 kommentar:

Chris sagde ...

Så skal knægten da ha´ lov at ha´ sin egen lille ged - anderledes kan det vel ikke være ;o)
Knus Christa