26. august 2008

Jeg har jo helt glemt

at fortælle mere om de glade speedway gutter vi var oppe og se, allerede dagen efter vi kom hjem fra vores ferie i Kroatien.

Billetterne havde vi glemt at købe inden vi tog afsted, så vi måtte ha' gang i moster Janse, der gerne ville være behjælpelig og skaffede os billetter, fik dem sendt til sig selv, afleveret til mormor og morfar, så vi kunne komme forbi og hente dem samme eftermidddag som vi tog til Speedway på Vojens Speedway bane.


Er vokset op i nærheden af Vojens (kun små 15 km), men har som barn aldrig været ude og se speedway live i de glade barndoms dage i 70'erne og 80'erne. Måske havde mine forældre ikke råd - ved det ikke - men vi så det så til gengæld på TV. HVER GANG !!!


Nu er sønneke så begyndt at interessere sig for sporten og sidder frivilligt klistret til TV (optagelser på DVD, for så sent får han nu heller ikke lov til at komme i seng en lørdag aften) for at følge sine helte på slaggerbanerne rundt om i Europa.

Og af disse 2 grunde: Beliggenheden og knægtens interesse tog vi afsted. HELE familien - osse Emilie selvom hun absolut ikke havde lyst. Men ligesom med mad, så kan man ikke sige man ikke kan li' det, før man har prøvet. Derfor skulle hun med.

Og det var en fantastisk aften. For os alle 4. Vi havde fået et godt tip til placering på tilskuerrækkerne og ved nu at det er et fint sted at stå lige ved overgangen mellem 2. sving og langsiden for derfra kan man se Start/Mål-stregen, hele 1. sving - det meste af 2. sving og den fjerne langside, hele 3. + 4. sving. Hermed videregivet til eventuelt interesserede ;O)

Her er et par stemningsbilleder fra aftenen:Nederste billede lånt fra Vojens Speedways hjemmeside

Ingen kommentarer: