24. januar 2007

Tagging er ret populært for tiden

og nu er jeg også blevet ramt. Er blevet tagged af StrikkeAnette til at fortælle 6 (mere eller mindre) sjove ting om mig selv, så here goes:

  • Jeg "synger som det fugle jeg er iblandt, dvs. jeg på en eller anden måde får tunet mig ind på en dialekt efter kort tids samvær med en person, og helt ubevidst (forsøger) taler jeg a la dem jeg er sammen med. Af samme årsag har man hørt mig tale koldingensisk, alsisk, affenraask (aabenraask for de uindviede), nordjysk, viborgensisk, birkerødsk. Da jeg (for snart længe siden) var i lære på Landsarkivet i Viborg talte jeg viborgensisk i løbet af ugen, tog hjem på weekend og blev beskyldt for at tale viborgensisk og når jeg så mødte op på arbejde igen mandag morgen, ja, så fik jeg skylden for at tale sønderjysk.........

  • Jeg elsker alle former for rutchebaner og andre former for forlystelser, som f.ex. frit-falds-tårne, der går heeelt vildt hurtigt op/ned, side til side og/eller rundt og rundt og rundt. Jeg morer mig kosteligt - HVER GANG

  • Jeg er regnskabs-analfabet. Kender ikke forskel på debet og kredit og mine undervisere på Handelsskolen har ganske givet troet at jeg dumpede i alle regnskabs- og økonomirelaterede fag. På trods af det er jeg nu på snart 5. eller 6. år kasserer i vores overordnede grundejerforening ;O) - if my teachers could see me now, huh!

  • Jeg elsker en go sci-fi film/bog og har altid været en sucker for genren. Uden dog at være fanatisk Star Wars eller Star Trek fan (sidstnævnte så jeg altid som barn - på tysk). Jeg har pløjet hylderne på Haderslev Biblioteks ungdomsafdeling igennem og vist nok læst ALLE udgivelserne der var på hylden, og var især glad for serierne fra Tellerups forlag. Jeg forsvandt helt ind i min egen verden - og det gør jeg i øvrigt stadig når jeg læser en go' bog (også ikke-sci-fi). Ser jeg efterfølgende en filmatisering ka jeg godt fortryde at jeg gjorde det, for det er jo som regel ikke SÅDAN det hele så ud på min indre film.

  • Jeg har spillet softball som yngre i Dukes i Haderslev. Havde pladsen som short stop og var - synes jeg selv - ret go til det. Ku også godt hamre bolden langt ud på banen - har dog endnu aldrig præsteret at lave et home-run. Har min handske endnu (og kæresten har også sin), så vi ka godt finde på at stå ude i haven eller på en campingplads og kaste lidt til hinanden, mens ungerne hygger på legepladsen.

  • Jeg er blevet kaldt James siden 4. klasse, hvor mine klassekammerater synes jeg var så klog at de sammenlignede mig med Sherlock Holmes gode ven James Watson, der jo var en forholdsvis klog fyr. Det mente de så også at jeg var og derfor skulle jeg kaldes James. Navnet har hængt ved lige siden, og da jeg spillede softball hed jeg aldrig andet. Nu har jeg så lige tjekket på det store "indernet" og fundet ud af, at han faktisk hedder John Watson - DÈT er da sjovt.

Det var så det (mere eller mindre) sjove om mig - bedøm selv - og så kan jeg i øvrigt se, at jeg ikke er god til at fatte mig i korthed, eller hva' syns i?

Sender taggen videre til Bebiane, Angelika og Ingeborg hvis de har lyst til at lege med.......

1 kommentar:

Bebiane sagde ...

Hej Nettie

Tak for "taggen", jeg skal nok se om jeg ikke kan få tid til det i dag.
Knus fra Bebiane