21. januar 2007

Lidt nyt herfra

Det er såmænd da ikke fordi der sker så meget nyt, man alligevel..........
Er jo tilmeldt Webstriks KAL, hvor vi her i januar skal strikke "noget" i bomuld og har kastet mig over at strikke Soleil toppen fra Knitty. Har kæmpet mig gennem kroppen og er nu endelig nået dertil, hvor jeg er kommet i gang med at lave v-udskæring og dermed er der ikke langt til at strikke stropper mv..
Som bonus har jeg fået strikket mig mini-KAL'en i KAL'en, nemlig et bette klud i skyggestrik (billede må følge en anden dag). Begge dele strikkes i Capri garn fra Ingelise, der har ligget på lager længe (og jeg mener længe.........)
Dagen i dag er gået med at afholde 9-års fødselsdag for Emilie's klasse mellem kl. 11-15. Der var liv og glade dage med 17 unger af begge køn, der blev spist af med hjemmelavet tomatsuppe, hjemmebagt madbrød, suppehorn og kødboller til frokost, hvilket faldt i god jord hos nogen, og mindre god jord hos andre, men det var fødsela'rens ønske, så det var det vi gjorde.
Til skrub-af-mad fik de frugtsalat med græsk youghurt eller fløde (fra sprayflaske) efter eget valg og blev også tilbudt lidt hjemmebagt kage (Bistik, som andre vist nok kalder Drømmekagen fra Brovst) - igen noget Emilie havde valgt.
Ungerne havde en superhyggelig dag med stop-dans, udendørs lege og så ellers hva' de nu ku finde på....... Fnidder i krogene kan vist ikke undgås med tøser i den alder, men der var da ingen der blev uvennner. I morgen skal Emilie så bare have en større pose "glemte sager" med, men sådan er det vist hver gang..............
Såsnart sidste barn var hentet blev der fyret op under endnu et par gryder. Har nemlig kogt klar suppe på kraftben. Mums det bliver lækkert at ha i fryseren - og det ved jeg jo af erfaring, forstås - men benene måtte vige for den portion oksekød vi forventer leveret om et par uger, så der skal ryddes lidt op og ud i kummefryseren inden da.
Ugen der kommer bliver lidt halvtravl, men det jeg glæder mig allermest til er torsdag, hvor jeg skal følges med Angelika til et spindekursus et sted i Flensburg. Det kommer til at løbe over de 4 kommende torsdage og vi skal vist både spinde med håndten og prøve at bruge en rok. Lur mig om der ikke kommer til at opstå et behov for at eje en rok............ jeg frygter det lidt..........

2 kommentarer:

faxfraenspelsau sagde ...

Hej Nette

Spændende. Du kommer helt sikkert til at ønske en rok, hvis du bliver bidt af det. Jeg havde det ligesom dig - jeg frygtede det lidt. Men har aldrig fortrudt.

Glæder mig til at se billeder.

Onlyangelika sagde ...

Hej Nettie,
tillykke med Emilie :-)
Det bliver altsaa spaendende at komme paa kursus, selvom om jeg ikke har planer om at anskaffe en rok - jeg satser mest paa en haandten. Men nu maa vi se hvad der venter os ;-)
Knus
Angelika