31. december 2006

Godt nytår

Så rinder året snart ud - der er sket mangt og meget for både høj og lav, tyk og tynd.

Jeg har ikke fået strikket så meget som jeg gerne ville, men hvornår kommer jeg nogensinde til det - in my dreams - måske.

Dagen i dag kommer til at byde på oprydning udenfor, både så blæsten ikke stikker af med diverse bolde, lysestager og legetøj, men også så vi har det hele i god behold for nytårsløjer, når vi kommer hjem igen i morgen. Vi tager nemlig på langfart - ganske som vi plejer - en tradition er det for os at tage til Viborg-egnen og mæske os i et godt gedigent sønderjysk nytårstaffel, der jo består af grønlangkål (the synnejysk way), kålpølser fra Højer Pølser, hamburgerryg og dertil sukkerbrunede kartofler - MUMS. Vennerne vi fejrer sammen med er nemlig eksil-sønderjyder, der ikke vil undvære denne menu nytårsaften. Ganske som vi plejer er det i år mig der står for desserten, så der bliver lidt ligevægt i foretagenet.

Men før vi kan tage afsted, skal der lige afvikles en anden tradition: ungerne her fra gaden samles og går rundt og siger godt nytår til alle der er hjemme, fyrer lidt knaldperler og hundepropper af og får så en lille slikpose med retur i posen. Talte lige sammen i går og måtte fabrikere 25 poser, så jeg er sikker på at have nok til alle ungerne .................. Det er da meget godt gået på sådan en alm. villavej, ikk'? Især når man tænker på at alle der er konfirmeret ikke længere går med, og dem er der også nogle stykker af.

Nå, men nu vil jeg gå ud og rydde op, men inden da ønske alle der læser med


RIGTIG GODT NYTÅR

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt Nytår.
Uuuuuhmmmm den menu lyder god, minder mig om sidste år, hvor værtsparret var sønderjyder.

Anonym sagde ...

Hej Nettie,
Rigtig godt nytår til dig, nyd aftenen, og lige et ekstra tak for julegaven, jeg glæder mig til at strike af den,
Godt nytår fra Sus