28. december 2006

Hva' December ellers har budt på

Nu hvor julemåneden synger på sidste vers, har jeg tid til at vise, hvad der ellers er sket her hos os i løbet af december.

Ungernes pakkekalender er afskaffet fra i år, og bedsteforældrene har i stedet givet adventsgaver. Den første af slagsen fra mormor og morfar gik til koncert med Sønderjyllands Symfoniorkester og Kaj og Andrea og det var knaldende hyggeligt. Vi kom for sent til at få rigtig gode pladser oppe foran, men fik listet mig frem og fik taget et par gode billeder, bl.a. detteher:Julekort er der også blevet fabrikeret og de kom i år til at se sådan her ud:


Og så er der såmænd da også blevet strikket lidt, omend ikke meget. Har bl.a. fået lavet et sæt med hue og halstørklæde til hende hers indsamling af strik til de hjemløse i Århus, og hun samler videre, så måske der igen glider en hue eller 2 af pindende i dette her mønster, der er supernemt at strikke efter. Det kunne være med til at nedbringe garnlageret lidt i noget af det garn jeg eller ikke lige ved, hvad jeg skal lave af. Sættet her er lavet i Netto-garn som jeg har haft liggende længe, nok mest fordi jeg strikkede en poncho i det sidste år, hvor jeg var lige ved at blive hudløs på fingrene fordi jeg synes det er så hårdt at strikke i. Men nu er der heldigvis ikke mere tilbage af det og forhåbentlig er det med til at varme et sted i Århus.....................

2 kommentarer:

Karina sagde ...

Jeg har også haft kig på mønsteret til huen du har strikket. Flot sæt du har fået lavet.
Godt nytår.
Karina

Anonym sagde ...

Hej Nettie

Rigtig fint huesæt, og til et godt formål.
Vil ønske dig og dine et rigtig Godt og lykkebringende Nytår

Knus Kirsten