6. juli 2006

En herlig duft

breder sig ind gennem vinduerne til lille mig der sidder her os puster ud foran skærmen.

Og det er dem her der dufter så dejligt:

Beklager billedkvaliteten, men billedet er taget efter mørkets frembrud

Vores dejlige jasminbuske (eller var det falske jasmin ???), nå, men dufter herligt DET gør de altså. Vi har et par stykker i et af bedene ikke så langt fra terrassen, så når vi sidder der og nyder tilværelsen, nyder vi osse duften af jasminbuskene.

Er netop hjemvendt fra min løbetur. Og det er skam helt med vilje at jeg først er kommet hjem nu, for jeg skal ikke nyde noget af af løbe, mens det er ALT for varmt, derfor startede jeg først efter kl. 22 (tjekkede i øvrigt lige termometeret her da jeg kom hjem, og den viser stadig et par og tyve gr. ude på terrassen.
Løberiet er forholdsvis nyt for mig. Jeg synes jeg trængte til lidt motion og da er løb vist det nemmeste at gå til. Ville frygtelig meget hellere cykle, men det er der lissom ikke plads til rent tidmæssigt, når ungerne ikke er så store endnu at de kan være alene hjemme mens jeg lige snupper et par og tyve km, hvis nu lige farmand skulle vise sig at være på arbejde, mens jeg vil cykle.
Og foreløbig løber jeg kun små ture - har valgt at følge et træningsprogram for begyndere, så jeg er ikke væk i mere end 15 min. ad gangen - endnu da. I dag har jeg løbet i hele 8 min. i træk og det er faktisk ret stort, selv om jeg fik løbet en kortere distance, end når jeg skiftevis går og løber

Frokostpausen i dag blev udvidet lidt (meget) og så tog Kirsten og jeg ellers på indkøb i Mjang Merino & Gårdbutik, det hygligste lille sted som Kirsten har fortalt så meget om - og det ka jeg altså godt forstå, for det var da bare sådan en fint sted. Jeg fik hvad jeg kom efter (og lidt til), kigget og gramset så det er bestemt ikke sidste gang jeg kører ud til Elin.

Nå, men slut for nu, for så ka osse nå at strikke lidt inden sengetid, ellers bli'r jeg jo aldrig færdig med ZigZag'en, vel?

1 kommentar:

kirstens strik sagde ...

Hej Nettie

Tak for sidst, dejligt at du også er faldet for Elins hyggelige lille "biks". Håber vi ses derude til strikke-cafeer til vinter:-)

Cool at du er begyndt at løbe, godt gået.

Knus Kirsten