23. juli 2006

At løbe

er noget jeg er gået i gang med her i april/maj måned.

Ja, løbe er vel så meget sagt endnu, for jeg går stadigvæk meget. Har valgt at følge et begynderprogram fra www.dourun.dk og følger det faktisk ret slavisk. Kommer afsted de 3 gange om ugen som jeg skal (for det meste da) og følger man programmet skulle man på 12 uger kunne komme til at løbe 5 km på 30 min.

Jeg er godt igang og skal på mandag starte op på 7. uge. Har lørdag været ude og løbe igen og begynder efterhånden at synes det er dejligt. Det er det i hvert fald bagefter, når man er kommet hjem igen og har fået drukket den første ½ L vand.

Jeg låner Henriks Garmin Forerunner og ved derfor ret nøjagtigt hvor langt jeg løber. Er selv den lykkelige ejer af et pulsur og det kommer også med, og det er ret sjovt at følge med i, hvordan pulsen forbedres efterhånden som jeg bliver bedre.
For det ka' jeg da heldigvis spore - FREMGANG. Havde ellers engang svoret at jeg aldrig ville komme til at løbe, at intet var mere kedeligt, men jeg er langsomt men sikkert ved at tage de ord i mig igen.
Måske det ligefrem ender med at jeg melder mig til 5 km ruten til Grænseløbet

Derfor har jeg lavet en kilometer tæller i sidemenuen - mest til mig selv, hvor jeg vil forsøge at følge med i det seneste antal løbne km og antal løbne km i alt.

3 kommentarer:

Bebiane sagde ...

Hej Nettie
Flot at du gider at løbe, det er jeg ikke så meget for, jeg vil hellere cykle. Min far cykler 100 km om dagen og gør det så let som ingenting, det er flot, han er lige blevet 63 år.
Held og lykke med dit løb.
Knus fra Bebiane

Karin MALLE Jegsen Petersen sagde ...

hej nettie!

tak for tippet med det der begynder løbe program. jeg har bestemt mig for at starte med det i morgen....jeg har også altid svoret, at jeg aldrig ville løbe...men programmet ser jo temmelig overkommelig ud!

kh malle

conny sagde ...

Go for it, Nettie!
Du er jo næsten prof med alle de hjælpemidler. Jeg har det dårligt med at skulle løbe med diverse ure, mens min kære husbond ikke kunne drømme om at løbe uden. Og hvis man føler, man får noget ud af det, så er det jo bare skønt.
Er du mon stadig i løbende live :-)