19. december 2007

Det værste ræs er overstået

jeg fik nemlig købt de sidste gaver i dag - YEEEESSSSS !!!!!!!

Men hvor er der altså langt fra den ene ende af gågaden i Sønderborg til den anden med 2 store tunge poser m. pakker :O( - og ingen andre end lille mig til at slæbe. Knapt så fedt, når man har en hælspore der driller, men jeg bed smerten i mig for hjem til familien det skulle jeg altså...... og det så hurtigt som muligt.
I går stod eftermiddagen i øvrigt osse på julegaveindkøb, men det foregik i A-Z og med en indkøbsvogn at støtte sig til, så det var knapt så slemt.

Restposter inden det helt kan blive jul:
  • Julekort
  • Indpakning af gaver
  • Aflevering af gaver til dem vi ikke skal fejre julen med
  • Juledekoration
Julekortene har nu førsteprioritet. Jeg mangler "blot" at gøre de sidste 8 julekort færdige, så de kan blive sendt i morgen - når der er kommet lidt indhold i vel at mærke, det mangler jeg osse lige at lave, men det kan en time foran puteren med julete i kruset, et par hjemmelavede fedtkager og Stig Rossens "Julelys" på CD'en gøre meget ved, og rækker det ikke, så må Basix på banen med deres julemusik. Det er så opløftende at lytte til.

Indpakning må vente til i morgen aften (har jeg i øvrigt gavepapir nok???), og aflevering af gaver må blive på fredag efter arbejdet.
Om vi får en juledekoration må tiden vise. Lige nu har jeg ikke lyst, men måske i morgen aften, så kommer ånden over mig.

Nå, julekortproduktionen kalder, hvis jeg skal i seng i nogenlunde ordentlig tid i aften.

Til sidst skal i dog lige høre lidt om en typisk dag på arbejdet, inspireret af Strikke-feen:
Jeg arbejder i callcenter/kundeservice hos en producent af hårde hvidevarer og skal bl.a. sende serviceteknikere ud til apparater eller kunne henvise kunder til andre reparatører, hvis vi ikke kan hjælpe dem. Men HVORFOR er det lige at kunder venter til 2 dage før juleaktiviteterne for alvor sætter ind med at ringe ind om ovne, der har været i udu siden i sommers, men nu er NØDT til at virke, ellers er julemiddagen ødelagt - kogeplader, hvor den ene kogezone ikke har virket siden oktober eller opvaskemaskinen der ikke vil vaske rent - og i øvrigt aldrig har gjort det...............
De samme kunder forventer rep. inden jul, vel og mærke ;O)
Vi tryller rundt med serviceteknikere det bedste vi har lært, selvom det kan være svært at få reservedele frem til teknikerne pga. de store mængder julepost. Endnu har jeg ikke måtte gribe til forklaringen om hvordan man laver and og flæskesteg på Webergrillen eller givet detaljer til en alternativ pakkeleg om opvasken, men det kommer helt sikkert de næste par dage.....
Køleskabe der støjer lidt og uvorne opvaskemaskiner må vente til efter nytår..........

1 kommentar:

Kristine sagde ...

Jeg håber at jeg i morgen kan sige at den sidste pakke er købt - så mangler blot den sidste der skal syes færdig (noget tøj til min niece).
Jeg har haft en hælspore - dvs det var heldigvis kun betændelsestilstanden der hvor senerne fæster til hælknoglen (dvs på den side, der vender mod tæerne). Er det det du har? Jeg købte et par sko i en løbeskosbutik, som støttede hælen rigtig meget og efter to måneder i dem var betændelsen væk! Blot en tanke, jeg ved som sagt ikke om det er denne type hælspore. Jeg er begyndt at løbe i foråret og er nu begyndt at mærke lidt til denne betændelsestilstand - så nu skal jeg afsted og have endnu et par nye løbesko....
Julehilsener - Kristine