7. oktober 2007

KAL 2007

Det skrider stærkt fremad med kaffetasken nu. Har nuppet et par pinde hist og her i løbet af dagen, f.eks. når gulvet skulle tørre efter vask mv. ;O) Og så har "Forbrydelsen" og "Sviger-Monster" også hjulpet godt på vej. Tror dog liiiiiige jeg ta'r 10-15 p mere inden jeg går igang med håndtag. Når den er færdig skulle september være helt på plads.
Ska' nok vise billeder når den er fix og færdig - valket und alles!

Og så til Oktober udfordringen: Jeg "fik godtaget" skyggestrik som flerfarvestrik af KAL bestyrelsen og det er jeg superglad for. Jeg har nemlig gennem laaaaannnnggg tid haft et helt bestemt skyggestrik projekt i tankerne. Jeg ville så gerne strikke et vingesjal, stort eller småt, i den lækreste Drops Alpaca.

Men som i nok allerede har gættet jer til, så skulle det ikke blive sådan. Jeg lavede nemmerlig en strikkeprøve først - det skal man jo helst - og jeg gør det for det meste, men den faldt ærligt talt mindre end heldigt ud. Man ku næsten ikke se skyggeeffekten - ØV
Så nu har jeg lovet Jakob at strikke ham en swater istedet. Det bliver opskriften fra Skyggestrikbogen. Og den bliver strikket i bomuldsgarnet fra Aldi i hhv. den lyseblå og den koboltblå farve. Det bliver flot - det tyder strikkeprøven i hvert fald på.

2 kommentarer:

Tineke sagde ...

Dén sweater glæder jeg mig at se, det lyder godt med farverne...og så fra Skyggestrikbogen? Hmm....den har jeg da vidst, nu skal jeg fluks ude at se hvilken opskrift det mon kunne være.....

Kh Tineke

nettie sagde ...

Det er drengesweater m. firkanter. Sønneke satte som betingelse at den ikke måtte blive lilla - derfor bliver den blå..... Rigtige drengefarver til en rigtig dreng!