21. august 2007

Sommerferie og WIP's

Sommerferien tilbragte vi på denne skønne campingplads på Istrien i Kroatien. Vi ankom meget sent lørdag, efter at have tilbragt 2 dage på Europas motorveje (med overnatning et sted i Tyskland). Køer kunne vi ikke undgå, især ikke da der var sket en ulykke i den sidste tunnel vi skulle igennem i Østrig inden vi nåede grænsen til Slovenien v. Spielfeld. Det betød en omvej på ca. 100 km sammen med rigtig mange andre, og det betød desværre også at vi oplevede bilkø af den værste slags, dvs. den hvor man holder helt stille og står ud af bilen for at strække ben...... Det har vi heldigvis været forskånet for de tidligere år, men én gang ska' jo være den første.


Vi havde dejlige 14 dage med sol, pool og strand. Ikke så meget regn, men da det kom så kom det til gengæld hurtigt - vindstød nærmende sig orkanstyrke - det har vi prøvet før i Kroatien. Sidste gang kom vi hjem med et meget ødelagt fortelt (havde holdt én af 2 ugers ferie, med teltet i bagagerummet pga. stormens hærgen. Denne gang havde vi bare hørt om regnvejr, og tænkte at vi da lige ville udnytte muligheden og ta' på sight-seeing i nærliggende Porec, så vi hoppede på cyklerne lige efter frokost og cyklede de små 5 km derind. Regnen kom først undervejs hjem og det med sådan kraft at vi måtte overgive os og krybe i læ bag en anhænger med en båd. Først ungerne og jeg alene, for vi kunne ikke råbe farmand op pga. vejret, så han måtte opdage af sig selv at vi ikke fulgte med. Vi måtte sidde i læ det meste af en ½ time før vi kunne begive os videre, og ilede hjem de sidste ca. 1½ km for heldigvis at kunne konstatere at det var godt at vi havde lukket telt og campingvogn HELT af, for der var ikke sket noget. Kun hos naboen, der havde fået en gren fra et træ på skråningen overfor ned i autocamperens markise.

Og så til lidt strik.

Jeg FIK strikket i ferien, ikke så meget, men lidt har også ret. Den tid jeg plejer at strikke i ved pool og på strand var okkuperet af højtlæsning af Harry Potter (nr. 1 og delvist nr. 2), så der blev kun strikket undervejs frem og tilbage til/fra ferien og ganske lidt om aftenen. Bilturen blev der strikket sokker på og dernede, kæmpede jeg med en pink bluse til Emilie, sokker til morfar, Green Gable OG fik startet på et hæklet bølgetæppe til Emilie i Aldi bomuld....


Siden vi er kommet hjem er sokkerne færdiggjort, mangler blot en hæftning, så kan de blive aflevereret til "mo'fa" - og fødselsdagen om en lille uges tid er ret oplagt. Den pink bluse mangler at få hæftet ender og strikket en halskant. GG er der stadig lang vej på og bølgetæppet er heller ikke for stort endnu. Lige nu har jeg nemlig kastet mine kræfter ind på at få juli/august projektet i Webstriks 2007-KAL færdigt - der er noget der har boet i min kurv gennem lang tid efterhånden og nu var muligheden der for at få den gjort færdig. Jeg strikker nemlig på "sjalet m. bomber", der strikkes i råhvidt én-trådet Kauni. Jeg er næsten færdig med at strikke det første nøgle op.


Og nu vil jeg så slutte og melde en kort blog-pause (intentionen er for mig absolut at blogge mindst én gang ugenligt - gerne mere). Jeg vender tidligst tilbage efter lørdag, hvor jeg har været med til at afvikle Hjemmeværnets Event2007 på Gravene i Haderslev. Jeg skal stå der fra kl. 8 og til vi er færdige sidst på eftermiddagen, men det skal nok blive godt, for jeg mener det er et vigtigt ærinde vi er ude i.

Ingen kommentarer: