31. august 2007

Kærestetid

er noget alle har brug for indimellem...............

Nogen er go'e til at overraske hinanden i hverdagen, andre tager på hotelophold, andre igen går ud og spiser ind i mellem.................

Og her hos os, ja, der tager vi ud og hører noget fed musik fra tid til anden. Så i morgen spænder vi campingvognen efter bilen, drager nordpå, sådan at vi i morgen aften kan stå blandt mange andre på Vestereng i Århus og høre The Police. Sidst vi var afsted hørte vi Genesis i Herning, men da frøs vi med anstand i vores lille telt, så nu bliver vi luxuskoncertgængere og tager campingvognen med. Måske, hvis vi har tid, cykler vi et smut ned og ser lidt på Festugen.

Strikket er der ikke blevet overhovedet i de sidste mange dage, så jeg når ikke juli/august projektet i Webstrik KAL'en inden deadline, men jeg er godt i gang, så jeg satster på at det bliver færdigt når jeg skal på langfart til Tyskland i næste uge.

Vender tilbage søndag aften med en anmeldelse af koncerten. Go' weekend!

1 kommentar:

Bebiane sagde ...

Nyd det nu rigtig meget. Hvor er det godt, at holder disse "Kærstetider" måske vi andre kunne lære lidt af det. Glæder mig til, at høre hvordan det gik.
Knus fra Bebiane