9. februar 2006

På skolebænken

det er hvad jeg har været i dag.

På Emilies skole er der hver måned en dag, hvor vi som forældre har mulighed for at tage med i skole og opleve en skoledag, eller måske bare et par timer, hvis man ikke har mulighed for mere.

I dag har der så været åbent hus, og jeg har været med hele dagen, simpelthen fordi jeg kunne. Om et par måneder er det ikke sikkert jeg kan det længere, så det skal udnyttes at muligheden er der. Og Emilie synes det er SÅ dejligt. Og jeg var faktisk den eneste forældre i 1. klasse idag. Ingen andre. Ikke så meget som en time.............

Fordi der er vinterferie i næste uge har de hele ugen emneuge, og i Emilies klasse er der "Natur/Teknik" på programmet hver dag. Så i dag har jeg været på lydværksted, set én af de andre klasser opføre teater, været med i svømmehallen.

Og kan man så strikke dér på skolebænken, spø'r i så (måske)?
Ja, jeg kan i hvert fald. Især når man kun strikker ret og ser teater imens, og især når ungerne er ude og lege i det store spisefrikvarter. Derfor har jeg vel fået strikket mig ca. 10 riller mere på mit sjal, vel og mærke midt på sjalet og der er derfor ca. 90 m (+/- 5 m) på pinden endnu, heldigvis til den gode side, dvs. jeg er ved indtagningerne. Så det skrider støt og roligt fremad.

Som den kvikke læser måske har bemærket er min projektliste herude til højre osse blevet opdateret. Zebratrøjen har holdt flyttedag til færdige projekter og så mødte jeg endnu en UFO forleden, der også er kommet på listen.

Nok for nu. Nu vil jeg spille lidt med ungerne indtil farmand står op efter nattjeneste.........

1 kommentar:

zeusstrik sagde ...

et besøg i skolen ( eller flere) har jeg også haft meget glæde af, men vi kunne komme så tit vi ville og det gjorde ejeg tit i de små klasser, rigtig hyggeligt!!!