22. oktober 2009

Strikkefestival

Ved godt at jeg er en hel del bagefter med at fortælle om årets Webstrik festival, men sådan må det jo være. Bedre sent end aldrig.........

Jeg havde meldt mig som lørdagsdeltager og nåede at ankomme ( i silende regn) lige i rette tid til morgenbordet. Og så gik det ellers slag i slag med hygge og strik og især snak med andre webstrikkere.

Efter morgenmaden gik jeg med sammen med en større flok ned i Svendborg by for at nyde det strålende vejr (not), men på rundtur det skulle vi altså. Og vi fik vist også set alle garnforretningerne, bl.a. tog Anette og jeg væk fra de gængse gågader og besøgte Hylleborgs lille værksted. Et hyggeligt sted og jeg kom til at købe et par hundrede gram lækkert petrolfarvet uld. Vi nåede tilbage til vandrehjemmet så vi lige kunne nå at tørre lidt inden frokosten.

Efter frokosten var der fri strik, indtil eftermiddagens workshops, hvor jeg deltog i montering hos Anne Studs. Måske var mine medbragte strikkeprøver ikke gode nok til formålet, måske var min hjerne bare ikke gearet til den slags information på det tidspunkt, men faktum er desværre at jeg ikke fik så meget ud af det som jeg kunne ha' tænkt mig. Men så prøver jeg da bare igen næste gang ;O)

Lige efter workshoppen var der foredrag med Ruth. Meget meget spændende og gribende kan hun fortælle.


Så var der lige pludselig aftensmad og efter maden var der igen strikkehygge - lige til jeg kørte hjem kl. ca. 23.30. Der var langt og jeg var træt, men det gik fint.

I løbet af eftermiddagen blev det også til mere end et enkelt besøg i diverse garnshops på vandrehjemmet, men jeg holdt mig nu nogenlunde i skindet og købte ikke alverden, hvis jeg alså selv skal sige det. Det er jo den ene gang om året hvor jeg har lov til at købe garn til mig selv, jf. mit eget brug-dit-garnlager koncept.

Inden festivalen havde jeg reserveret lyseblåt bomuld, gråt og hvidt uldgarn, samt Kauni hos Dorte Hedehus som vi handlede på festivalen, jeg købt brunt og jeansblåt uld af Vigdis, så er der en petrolblå fra Hylleborg og så havde jeg inden foredraget købt de 3 opskrifter af Sanne B. som jeg var faldet for. Under festivalen kunne vi købe lodder til et Støt Brysterne lotteri og der var jeg så heldig at vinde 2 gratis opskrifter hos samme Sanne B, og hun var så sød at give mig pengene retur i stedet for. Super service, Sanne.

Ingen kommentarer: