26. oktober 2009

Løvebrøl......

Den 1. oktober fejrede vi Jakobs fødselsdag for hans klasse. Noget han havde ventet på længe - for han har fødselsdag den 31. juli ;O)

Men jeg skulle osse lige kunne overskue at stå mere eller mindre alene med ca. 18 styks 3. klasses unger for Jakob ville ikke bare holde drengefødselsdag, næ nej, HELE klassen skulle med denne gang. Og da invitationerne blev sendt ud ca. 14 dage før, kunne ingen garantere at farmand havde fri den dag (tjenesten er kendt 5 dage før), og det havde han selvfølgelig lige netop IKKE. Heldigvis var det en dag hvor storesøster Emilie havde tidligt fri og hun var lige den extra hjælpende hånd der var behov for.

Ca. et par timer før ungerne kom, blev denne flotte kage leveret ved døren. Og det endda ganske gratis.

For kunstneren var Jakobs bedste kammerats bagerfar, der gerne ville have lov at give Jakob den som gave, pga. alt hvad han har været igennem i sommers. Han havde kun fulgt med på sidelinien (kammeratens forældre er skilt), men var alligevel blevet meget berørt af det og det her var den måde han kunne give noget på. Og den faldt bare "i go' jord". Da de sidste unger havde forladt hytten kl. 16:30, var der kun bagparti og hoved tilbage. Selv Jakob der normalt ikke spiser marcipan var begejstret.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

til lykke til Jakob og jer andre. flot kage, og det ser ud til at den også smagte godt.
kh.fra Island
Frida

Anette sagde ...

Halløj for et dyr. Passende til en sej knægt!!