27. september 2009

Super-Karla

er ikke færdigt endnu, men det skrider bestemt fremad. Jeg skal skam allerede til at samle masker op til firkant 14...... jow jow !

Nu er det jo til en pige på 11-12 år og så var det lige jeg tænkte.... 'høvs man ha' den sidste række firkanter med ? Bli'r sjalet ikke rigeligt stort til den størrelse unge menneske uanset hvad?

Hvorfor jeg vil springe den sidste række over, spø'r du så? Jo, jeg ved jo at jeg skal strikke endnu et i samme størrelse og i samme garn (ens sjaler til 2 kusiner), og nu har det taget mig ca. 1½ år at nå så langt som jeg er nu, og selvom jeg er forholdsvis dedikeret og KUN (næsten) strikker på sjalet, så går det mig altså for langsomt mod enden og hvis så jeg skal ta' lisså lang tid om det næste - pyyyyyyhhhhh, så ender det sgu' da med at jeg strikker dem hver et Revontuli i noget flot strømpegarn (det skal kunne maskinevaskes) i stedet for. Det går trods alt noget hurtigere.

3 kommentarer:

Angelika sagde ...

Jeg stemmer for Revontuli til toeserne ;-) Saa kan du selv beholde Karla :-)

Annette sagde ...

Er enig med Angelika....det vil være lidt mere sejt til tøserne...

Bettina sagde ...

Enig med A+A ovenover - OG det ville da ikke være ret fremtidssikret at strikke sjalerne mindre til tøserne, vel - de bliver jo forhåbentligt større. :o)