11. januar 2009

Sokkeklub

Jeg har helt glemt at fortælle at jeg osse har meldt mig ind i en svensk sokkeklub:Helt ærligt, så fik jeg strikket AAAAALLLTTT for få sokker i 2008, og det skal der gøres noget ved i år.


Så nu prøver jeg og se om det ikke skulle kunne lykkes.


Men må indrømme at januars projekt bliver noget af en nød at knække:
Jeg sætter lige billedet for klubben ind her i indlægget, for med det "nye" blogger har jeg ikke kunnet hitte ud af at sætte billeder med links i sidepanelet. Ved ikke hvilken kategori jeg skal putte dem i, om jeg skal åbne en helt ny "gadget" og om jeg skal sætte kode ind eller om jeg ka' nøjes med et billede. Hvis nogen ka' hjælpe mig videre i den retning, så tager jeg meget gerne imod tips og tricks.


4 kommentarer:

B.J. sagde ...

Hej!
Jeg er også med i sokkeklubben. :-)

Glæder mig. Den første ser faktisk helt ok ud. Og det er den tå, jeg plejer at lave (oppefra og ned, ganske vidst), så der kommer den nok til at passe.

B.J. sagde ...

Umiddelbart er der denne her blog, som måske kan hjælpe dig med "ny blog ejer".

http://tips-for-new-bloggers.blogspot.com

Ingrids strik og patchwork sagde ...

Hej Du skal i Layout tilføje en Gadget i sidepanelet og så vælge BILLEDE i den liste der fremkommer der er der mulighed for at indsætte et
billede og et link der fører til billedet

God fornøjelse
Ingrid

Jane sagde ...

Jeg er også med i sokkeklubben, men har opgivet alt om de første sokker. Lige nu har jeg alt for meget andet i hovedet, til også at skulle strikke så svære sokker. Jeg kan simpelthen ikke tyde diagrammet, men pyt, der kommer nok nogen andre jeg kan finde ud af :-)