10. februar 2008

Vinterferie

Så er vi endelig nået frem til vinterferien og hold op, hvor er den tiltrængt. Jeg har ikke haft flere dages sammenhængende ferie siden sommerferien sidste år, bortset fra juledagene.

Den starter perfekt. I dag tager hele familien nemlig på besøg hos Bebiane og Co.. Vi er snart på vej ud på cyklerne så vi kan nå toget. Det er nærmest kun morgenmaden der skal overståes - alt andet er parat.

Jeg har endelig besluttet mig for hvilke strikketøjer jeg skal ha' med, og det ER nødt til at være flere forskellige, for der skal jo både være noget nemt og småt til togturen og så noget jeg kan strikke på hos Bebiane. Det må til gengæld heller ikke være af den komplicerede slags, for der bliver ikke tid/mulighed for at holde for meget øje med det, når snakketøjet skal passes samtidig :O)

I morgen tager ungerne og jeg til Alsion til koncert sammen med Mormor. Vi skal høre Bøllebob og det glæder de sig til. Derefter står ferien i malingens tegn. Stuen trænger til en opfriskning og nu er der endelig mulighed for det, så det skal gøres.

Ingen kommentarer: