24. januar 2008

Årets første færdige strik

Jakobs bluse i skyggestrik er ENDELIG blevet helt færdig, så færdig at den allerede er taget i brug. Er selv meget tilfreds med resultatet, men synes godt nok det har været en langvarig proces. Startede jo i november og er først blevet færdig i sidste weekend.


Hovedsagen er sæ'føl'som at Jakob er glad for blusen og DET er han.I år vil jeg forsøge mig med noget (for mig) nyt - en faktaboks:
Opskrift: Børnebluse med firkanter, str. 8 år, fra Vivian Høxbros "Skyggestrik"
Garn: Mariposa (Aldi Bomuld) i kobolt- og lyseblå
Forbrug: 335 g ialt
Pinde: Rundpind str. 3,0 mm (str. 2,5 til rullekanter)
Fed eller fiasko: Helt klart fed....... knajten har haft den på i skole i dag og det kræver sin sweater for at blive accepteret til det ;O)


Det eneste jeg strikker på aktivt lige nu er et par sokker til mig selv. Ska' ha gang i nr. 2 i aften, men ellers har jeg besluttet at jeg ikke må starte op på noget nyt, før jeg har afsluttet mindst ét projekt fra UFO-kurven, hvorfra indholdet ses herunder. Ved godt at andre har mange flere UFO'er, men det her er rigeligt for mig:


Og så har jeg ellers gang i en større omgang registrering af mit garn. Jeg er ikke engang nået halvvejs, og jeg har allerede over 10 kg garn - tør ikke tænke på hvad det hele ender med.

Sidst men ikke mindst får i lige Emilie i sin pink Hjertebluse, i opstilling a la fotomodel

2 kommentarer:

Janne sagde ...

Den er blevet fin og det er dejligt at han er glad for den :-) Så er det rart at strikke til andre :-)

Angelika sagde ...

Den er sandelig fed :-)
Knus
Angelika