4. marts 2007

Flere færdige ting

Det er ikke så meget der er blevet færdig siden sidste indlæg, men lidt har jo som bekendt også ret.

Derfor kan jeg vise billeder af Emilies nye halstørklæde, strikket af garn jeg fik af Helene i fødselsdagsgruppegave i år. Strikkede den korte udgave, men der er rigeligt med garn, så jeg overvejer alvorligt også at strikke ét til mig selv, blot i en længere udgave end de 50 m jeg slog op til Emilies.

Jakob insisterede også på at blive fotograferet den dag MED Ninka (der er Emilies BaB), men som Jakob er lykkelig for at få lov til at kramme med. (Han er et krammedyr, den dreng! Han æææælsker at kramme. Bare han dog aldrig vokser fra det).


Forrige søndag var vi til barnedåb hos Oskar. Han ønskede sig hjemmestrik i dåbsgave, men hvad giver man lige en dreng, der er nr. 4 (dreng) i søskendeflokken. Tja, man strikker da lige en halsfisk og en djævlehue a la Gro. Nåede aldrig at få sættet vejet, men "lånte" det til fotografering efter vi havde afleveret det. Sættet er strikket i Opal Zebra. Måske jeg kan lokke Oskars mor til at veje det for mig. Skal alligevel skrive til hende, for jeg glemte jo helt at fortælle hende at sættet er vaskemaskinevenligt.
Siden sidst har Angelika og jeg været til den sidste aften på spindekurset.Det var aftalen at vi skulle ta' lidt med vi ku' hygge os med og som sagt så gjort. På midten af bordet kan det ses at alle havde medbragt lidt vi ku dele. En hyggelig afslutning. Det er nok ikke sidste gang jeg skal deltage i kursus i "Haus der Familie" for der er allerede planlagt et filtekursus til efteråret. En dag/eftermiddag, hvor jeg vil kunne tage Emilie med (håber jeg), så vi ka plaske og filte lidt sammen og lære det så meget at vi ka fortsætte herhjemme.

Jeg har også begået en filtet hætte til stempelkanden. Den er lavet efter en opskrift jeg har set i en bog på et tidspunkt. Den er blevet fin, men desværre alt for stor, selv efter 2 gange v. 60 gr. i vaskemaskinen. Nu går overvejelserne på om jeg skal gi den en tur ved 90 gr. eller om jeg skal modificere den vha. symaskinen. Har ikke fået taget et billede af den filtede version endnu, men er kan i se den i ufiltet tilstand.

2 kommentarer:

Onlyangelika sagde ...

Du er da vist godt igang :-) Oskars daabsgave er rigtig flot !
Jeg ville proeve at filte stempelkandedimsen engang til :-)
KH
Angelika der synes at der var mange flere laekkerier paa bordet end man kan se paa billedet ;-)

Helene sagde ...

Oi, så bra at fødselsdagsgarnet kom i bruk :)