29. oktober 2006

Nyt fra Grænseegnen

Så er der lidt nyt sydfra igen. Det er godtnok ved at være længe siden sidst, men jeg lever skam i bedste velgående og får faktisk også strikket lidt fra tid til anden.

Allerførst vil jeg da lige vise jer resultatet af den senest færdiggjorte UFO


Netblusen i snørebåndsgarn

Siden sidste opdatering af bloggen har jeg deltaget i Webstrikkernes festival i på vandrehjemmet i Svendborg i sidste weekend af september. Det var rigtig hyggeligt og dejligt at møde mennesker, som man kun har hørt om og fra, men som der nu kunne sættes ansigt på. Og ligeså dejligt at gense allerede kendte ansigter, som det jo efterhånden var ved at være ret længe siden jeg sidst har set. Nu kan man jo ikke tage til strikkefestival og så komme tomhændet hjem, og det gjorde jeg da heller ikke, se blot her:


Ny strikkekurv+powerte, brunmeleret lækkert garn fra Ingeborg, 5 ngl. Karisma til at lave filtede pusser af, hvidt og pink microfibergarn til bamsetøj, Kathe Lewis garn i den fedeste farve, et par poser knapper og så et gummistempel med 2 får til at pynte kort osv. med

Jeg er næsten også færdig med min Bauernwolle trøje. Den er nu strikket færdig, der er hæklet kanter på, så jeg mangler faktisk bare at montere resten.
Er skam også blevet færdig med et sæt bamsetøj, men det skal lige pyntes færdig, før jeg kan vise foto + jeg har gang i sok nr. 2 fra tåen og op, og på den har jeg anvendt hælen, som Angelika i sin tid lærte mig, som tå også og det synes jeg da selv er blevet ganske pænt, eller hva' synes i ?


Spidsen af sokken. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ve' det, men der er opsamlet m lige ved den blå stribe.


Til sidst må jeg jo så indrømme at jeg er startet op på Pisa fra designclub.dk. Det brune melerede garn, som jeg købte på festivalen af Ingeborg, var jo tiltænkt dette projekt, og da hele familien var afsted på Klan-tur i en spejderhytte ved Børkop, ja, så kunne jeg ikke dy mig for at starte op på den. Den bluse som jeg egentlig skulle starte op til Emilie, ja, der drillede halskanten (blev for lille, trods strikkeprøve) og det er jo træls, når der strikkes oppefra og ned. Så den må vente lidt endnu......

NB: Hele indlægget pånær billeder er griflet den 29. oktober, mens det først er lykkes at sætte billeder ind den 2. nov. om aftenen

1 kommentar:

angelika sagde ...

Hej Nettie,
endelig blev din blog opdateret ;-)) Det har jeg ventet paa i maaange uger ;-)
KH
Angelika ( som har sendt tilmeldelsen til kurset afsted )