13. december 2005

Flyttedag

Ja, det er altså hverken mig eller min blog der flytter, men noget ganske andet.

En kort forklaring:
Jeg er medlem af Hjemmeværnet, har været det i mange år (over 10) og er rigtig glad for det kammeratskab jeg har og de oplevelser jeg har fået og forventer at få i fremtiden. Så skulle det være på plads.....

Men Hjemmeværnet står jo overfor store forandringer, nedskæringer og sammenlægninger og nye opgaver og i forbindelse med at de 3 eskadriller, der er tilknyttet Flyvestation Skrydstrup (og dermed osse min eskadrille) er blev lagt sammen til én eskadrille, ja, så har vi et kontor der skal ryddes op i, tømmes og flyttes og det skal altså gøres i dag. Så i aften har jeg sikkert så lange arme, at jeg ikke kan strikke en dyt, mon ikke?

Fik i går strikket den første af et par futter (bliver forhåbentlig i str. 2 år) i Fritidsgarn, der skal bruges til julegave til kusine Cæcilije. Det tager heldigvis ikke så lang tid i den størrlse, og jeg fik strikket det meste, dvs. jeg løb tør for garn og måtte på fjernlageret (dvs. loftet) sent i aftes, og så gad jeg altså ikke mere.
De kommer forhåbentlig til at ligne dem her:


Str. 39 FØR filtning, strikket i Fritidsgarn, nov. 2005


Str. 39, EFTER filtning

Og de passer bare og er så lækre varme så det er en fryd. Så jeg er sikker på at Cæcilije bliver glad for sine. Fætter Thoke får et par fra lageret, der ligner dem her:


Str. 4-5 år, strikket i 2 tråde vævegarn. De er blå, men mit kammera var vist sygt den dag ;o)

Begge modeller er fra det lille hæfte, der fulgte med Hendes Verden engang sidste år. Det bliver brugt flittigt herhjemme.

Når nu jeg var på loftet alligevel, ku' jeg jo ligeså godt tage lidt mere garn med ned, og det blev til mere uldgarn, der skal nemlig strikkes en taske til min svigerinde. Vi er ellers ikke "på julegave", men jeg regner med at vi skal fejre juleaften hos dem (dvs. det regner jeg da med vi skal, for vi tager blot til Sjælland og om det så bliver hos kærestens forældre eller hos hans søster, ved vi faktisk ikke endnu). Vil strikke sådan en fiks en, med et par rum i og en klap til lukning, hvis jeg ka' hitte ud af det, men har fundet et par opskrifter, så mon ikke det går. Så det bliver en kombination af jule- og værtindegave.

Nå, men nu vil jeg ud og tænde for "Krids Madsen" på P3, min favorit radiokanal, lave Benløse Fugle til fryseren, bage Fedtebrød efter Jane 's opskrift og så ellers julehygge i stor stil.

2 kommentarer:

Lene Lind sagde ...

Hej Nettie,
jeg er lidt vild med dine futter i fritidsgarnet - findes der en opskrift, monstro?
Kh
Lene L.

marianne lundholm sagde ...

hej, dina filtade futter är så fina, har du mönser att sända??, nu har jag snart tittat i hela din blogg, jag tror att du bor nära gränsen till tyskland, är det så???