14. april 2013

Kjøwenhavner tur

Torsdag og fredag i sidste uge var jeg på IT-kursus i København sammen med en kollega.

Vi fik gået byen tynd, for ved ankomsten onsdag aften, parkerede vi bilen på Kastellet, gik til hotellet på Esplanaden og gik såmænd også derfra og ind til kursusstedet både torsdag og fredag morgen, så der kom nogen skridt i benene i de dage.

Torsdag aften ville min kollega besøge en kammerat, og hvad var så mere passende, end at tage på strikkecafé hos Rasmilla. Som tænkt så gjort.

Havde allerede hjemmefra besluttet at jeg ville gå til butikken fra centrum. Motion er jo sundt, ik'? Så da kurset var færdig torsdag eftermiddag gik vi en tur på Strøget og derfra gik vi hver til sit, jeg mod Amager og kollegaen mod nord. Det blev en riiiiiiigtig lang gåtur, for da jeg nåede over Langebro var telefonen (der skulle ha vist mig vej) løbet tør for strøm. Et kort havde jeg ikke med, så "gode dyr var rådne". Løsningen blev at kigge på parkeringsautomaterne, hvor der på siden hang et lille kort og med hjælp derfra fandt jeg endelig frem til butikken - kun en liiiiille smule for sent.

Og hvor er jeg glad for at jeg gjorde det, for det var SÅ hyggeligt. Mødte både gamle bekendtskaber og traf nye mennesker - rigtig god kombi.Fik endda også brugt mit gavekort til butikken, som jeg fik fra Bebiane sidste år. Og lidt til ovenikøbet ;-) Det blev til både garn, nye strømpepinde (selvom Thorsmor faktisk ikke var så begejstret for dem) og et smykkekit.


Takker for en rigtig hyggelig aften.

NB: Tog metroen fra Amagertorv til Kgs. Nytorv på vejen hjem. Der orkede jeg li'godt ik at gå hele vejen hjem igen. Måtte jo ha' gang i pladerne fra Kgs. Nytorv og ud til hotellet.

Ingen kommentarer: