16. juni 2010

Startitis

lider jeg af lige nu. Er startet både på sokker til Jakob, en voksen Elvira fra Sanne B + babyfutter der passer til den Mini jeg lige har strikket til bette søs endnu ufødte bebs.

Sokkerne var næsten en nødvendighed, for jeg er på kursus i disse dage og så er sokker jo altid godt at have med i tasken. Det bliver nu ikke til så meget, for i dette gode vejr, vil jeg hellere ud og ha' lidt frisk Vesterhavsluft i pauserne. Er på kursus på Hjemmeværnsskolen i Nymindegab her fra tirsdag til torsdag.

Elvira er blevet startet op, for hvis jeg skal kunnne bruge den her til sommer, så er vist nu. Måtte gå ½ p op for at få strikkefastheden til at passe, så jeg håber det går lidt hurtigere end det plejer.

Babysokkerne var et must, for der er stadig masser af garn som trøjen er strikket i, så jeg regner osse med at der skal strikkes "better than booties" .....

Billeder af den færdige Mini og andet færdigt strik, må i vente med til jeg er hjemme igen.....

Og så er pral på sin plads igen, for i dag har datteren været til skolesvømmestævne, hvor deres skole vandt 15 1.pladser af ca. 20 mulige + 3 2. pladser og 1 3. plads. Hun svømmede 4 slutspurter.... hun er startet til konkurrencesvømning for et par måneder siden og er super glad for det......

Ingen kommentarer: