4. marts 2010

Færdig med..... dvs ikke helt

Om små 45 min. er det en måned siden jeg sidst har haft noget at fortælle her på bloggen, så det må jeg vist hellere gøre lidt ved.

Der mangler blot de sidste par syninger og endehæftninger, så har jeg færdiggjort en Rachels Bolero og endndu et par sokker.

Faktaboxe m.m. må vente til jeg kan få vejet de fine ting, men p.t. er vi løbet tør for 9V batterier, så det må pænt vente.

Ellers går tiden med en hverdag der bare flyver forbi. For tiden er der godt gang i den på ungernes skole. Fornys var vi til teaterforestilling i begge ungernes klasse og såmænd da osse på samme tidspunkt. Det er altså svært at være 2 steder på en gang ..... Og lige om lidt er der skolefest, hvor det osse forventes at man involverer sig og melder sig frivilligt til at bage kager, stå i boder m.m. Jeg synes det er hyggeligt og vil normalt gerne, men i år må der være andre der træder til, for jeg skal selvfølgelig til møde samme aften på mit arbejde.

Nu er jeg jo aktiv i Hjemmeværnet og selv her har der været knald på den seneste tid. Både med førstehjælp, hjertemassage og -starter, med adgangskontrol og på lørdag skal jeg afsted for at lære hvordan man gebærder sig på en flyvestation. Nu har jeg kun kommet der siden 1991-92, så det er vist ved at være på tide ;O) Nå, pyt, det er et "lovpligtigt" kursus der er kommet til undervejs, så jeg må bide i det sure æble og møde op.

1 kommentar:

Birte sagde ...

vældig fin blog og glad blev jeg, da jeg så boleroen. Har længe ledt efter den, familiejournalen kunne ikke hjælpe mig. Kan/vil/må du hjælpe mig med opskriften?