30. juli 2009

Ferie og ny familiesport

Ferien er snart slut, der er blot et par dage tilbage her på Hesselhus Camping, en DCU-plads i nærheden af Silkeborg......

I morgen kommer der angiveligt et mindre regnvejr ind over Danmark, så der bruger vi nok dagen på hygge i teltet og kører måske en tur til Silkeborg, bl.a. for at ose i et campingcenter og mon ikke også vi skal have købt en fødselsdaggave eller to til Jakob der fylder 9 på fredag.

Der er ellers dejligt her i området. Har i dag været på en "mindre" cykeltur rundt om Bølling Sø. Da vi kom hjem havde vi cyklet ca. 19 km - så vi var nogen der var trætte. Farmand truede ganske vist med at vi skulle på den igen imorgen, bare den modsatte vej rundt, men det har vi nægtet.

Ellers har vi i dag taget det første spæde skridt udi en ny (for os) familiesport, nemlig Geocaching. Det er noget vi kan være med til alle 4, og så får vi samtidig rørt os lidt, når vi vælger at tage cyklen. Den første "skat" vi ledte efter, fandt vi ikke, mens det gik lidt nemmere med nr. 2.
På lidt længere sigt har vi forestillet os, at det er noget der kan få os ud af huset en søndag eftermiddag, hvor vi udvælger os et område, hvor vi kan køre til i bil, og så bruge vores gå-ben til resten når vi kommer frem.

Strkket bliver der ikke så meget af her på ferien. Man skulle tro, at jeg ikke lavede andet, men det er ikke helt tilfældet. Jeg skal vist være heldig, hvis jeg når at blive færdig med "Stikkelsbær"-blusen inden vi kommer hjem.

1 kommentar:

Merete sagde ...

Geocaching er bare en rigtig god ide, når man gerne vil se noget andet end man plejer. Vi gør det også og skal på ferie i 14 dage på Bornholm. Her skal der også findes nogen skatte.
Merete