27. maj 2009

Seneste nyt

Så er der lidt nyt igen.
Vi er nu blevet overført fra den intensive afdeling i Flensborg til Sønderborg Sygehus, hvor vi lige nu ligger isoleret pga. risiko for streptokokker. Helt normal procedure v. overførsel fra udenlandsk sygehus. Testen er taget i går og indtil den foreligger er vi isoleret.

Indtil i eftermiddags troede vi at det i morgen eller overmorgen skulle gå videre mod Hammel Neurocenter, hvor genoptræning skal foregå. Desværre er der ikke plads til os endnu, men formentlig i starten af næste uge, dvs. lige efter Pinse. Hvor lang tid det kommer til at tage er endnu uvist - forståeligt nok, men vi skal regne med at skulle være der i mindst én måned.

Vi har besluttet at det er mig, der tager med til Hammel og Henrik der bliver hjemme hos Emilie. Om det så bliver byttet rundt undervejs, det vil vise sig, det kommer jo osse an på anbefalingen fra Hammel Neurocenter.

Vi er v. godt mod. Jakob smiler og laver fis m. os ;O) Blot vil han ikke spise selv endnu, så i aften har han fået en sonde i igen, så han ka få noget næring og komme til kræfter igen. Han blev vejet efter sit første bad i dag. Og han har tabt 4 kg ...... Det er MEGET når man er en tynd spirrevip i forvejen, så det meste er vist desværre muskler. Der kommer en diætist forbi i morgen, der skal rådgive og vejlede, så han får den mest rigtige kost mens han er i Sønderborg.

7 kommentarer:

Anette sagde ...

Hej Nettie.
Hvor er det godt at høre at det går den rigtige vej med jeres søn. Pøjpøj med det videre forløb.
Hilsen Anette

marianne sagde ...

Det må bare være så hårdt. Mange tanker til jer og god bedring med ham:)

Tineke sagde ...

Det er godt nok så godt at læse at det går den rigtige vej, jeg føler sådan med jer.

Og selv om det føles som at være med i en dårlig film, så husk på at filmen slutter på et tidspunkt, hvorefter I er tilbage i en dagligdag igen.

Hilsner, Tineke

kludemutter sagde ...

Dejligt det går den rigtige vej.
Håber diætisten kan lokke lidt god bidder i ham :)
Yt.

Britta sagde ...

Skønt at han kan smile og lave fis med jer - så skal det med maden nok komme på et tidspunkt.

Knus Britta

Fríða sagde ...

åh, Nettie! hvor har jeg sendt jer mange tanker på det sidste. dejligt det går fremad og at I er ved godt mod.
kh.fra Island
Frida

Susanne sagde ...

Dejligt at høre ! Vi kan da også arrangere et lille strik-in mens I er i Hammel..... Der er jo ikke så langt fra Silkeborg :o)
Pøj-pøj med det videre forløb!
Kh
Susanne i Silkeborg