9. februar 2009

Hva' sker der ellers......

Tja, startitis-feberen har også grebet om sig her hos mig, for pludselig siden 1. feb. har jeg fået sat gang i yderligere et par projekter:

Turn a square - møts til Jakob i strømpegarnsrester
Stickameras februar sok - Hearts for you

Møtsen til Jakob bliver strikket omvendt, dvs. bundfarven bliver den selvstribende ( i bogstaveligste forstand for det er Zebra garn) og striberne strikkes i ensfarvet sort.

Sokkerne bliver ensfarvet hvid, så boblerne ka komme til deres ret. Er bange for at de ville drukne i selvstribende garn.

FLS skrider lisså stille og roligt fremad. Jeg er nu kommet i gang med 1. ærme og har lovet mig selv at jeg bliver helt færdig med trøjen i løbet af februar. Trænger snart til at se resultater af mine anstrengelser med strikkepindene.

Og så går jeg lidt og pusler med at prøve at knytte armbånd med ungerne her når de kommer hjem fra vinterferien hos mormor og morfar. Farmand ska' alligevel arbejde i dagtimerne, så ka' vi jo lisså godt prøve at få lavet lidt sjovt, mens vi "venter på far" ;O)

Og hvorfor så lige knyttede armbånd og ikke så meget andet ?
Tjo, for det første har jeg set dem så fine mange steder og været dødmisundelig og for det andet så faldt jeg over den lokale brugs' udsalg af hobbyartikler, så nu er der købt knyttebånd hjem en masse incl. perler, hvis vi vil prøve at kaste os ud i dét. Og ku' vi nu få noget pænt ud af vores anstrengelser, så var der måske basis for en anderledes gaveidé til tøserne i Emilies klasse.

Og nu vil jeg daffe ind foran husaltret og se mindst et afsnit at Prison Break, så ka det være jeg ka' nå at følge med, når der starter en ny sæson ;O)

Ingen kommentarer: