27. juni 2008

Så er der gået endnu et år

........... og det er tid til Kløften Festival igen.

I år har vi for første gang købt billet til alle 3 dage, så i aftes var vi afsted for at åben festivallen og det blev gjort med manér af Moonjam, One Two og Runrig - og det var rigtig godt, for en som mig der er vild med 80'er musik.

I løbet af fredag og lørdag skal vi bl.a. lytte til Tina Dickow, Lis Sørensen, Volbeat, TV-2, Gnags, Ida Corr, Tue West, Saybia, Eivør, Rugsted & Kreutzfeld - og så alt det andet løse vi lige kommer forbi, uden at ha' planlagt at høre det. Det bliver fedt !!!

På strikkefronten står det lidt sløjt til i øjeblikket. Det er ikke for meget jeg får taget mig sammen til det, og når jeg gør, så bliver der hæklet lidt på Emilies tæppe og taget et par pinde på SuperKarla sjalet. Er nået til firkant 4.
Håber det bliver bedre når jeg når til ferien, det skulle gerne give lidt muligheder for at motionere pindene.
Og så glæder jeg mig til at læse bøger for jeg har netop fået besked fra biblioteket og både "Kæk og klassisk" og Elisabeth Zimmermanns Knitting Workshop ligger klar til afhentning.

Vender stærkt tilbage på søndag - med billedopdatering (forhåbentlig) - har lige et par unger der skal vækkes og gøres klar til sidste skoledag ;O)

3 kommentarer:

Fríða sagde ...

det må være umådeligt sjovt med sådan en festival, selvom jeg ikke kenden nogen af musikerne, medmindre det er "vores" Eivör I har fået? ja, hun er vel oprindelig fra Færöerne, men nu har hun så boet heroppe så pas længe og alle sine studier i musikskolen har hun gjort her og vi elsker hende alle sammen, så nu er hun altså vores.
kh.fra Island
Frida

nettie sagde ...

Det er jeres Eivør jeg skal høre i morgen - og jeg glæder mig....
Og festival er sjovt - også selvom det ikke er strikkefestival ;O)
kh
nettie

Bettina sagde ...

Hej Nettie,

er en anelse misundelig, Kløften var jo i mange år min måde at holde sidste skoledag på sammen med min klasse, da jeg boede der! :o) Har også stået i øltelt, lige ved siden af den store scene, med fedeste udsigt til Runrig! :o)