18. maj 2008

Det er sent

og jeg er endnu engang ude i noget natteroderi..........

Denne gang er jeg dog ikke faldet i søvn på sofaen, men har tilbragt de sidste par timer i køkkenet, travlt beskæftiget med at bage rundstykker og birkes til morgenkaffen i morgen. Og hvorfor skal de så bages netop i aften og kan ikke vente til i morgen tidlig...............

Tja, fordi vi skal tidligt op og ud af døren - afsted og besøge gode venner - samme sted som vi altid er nytårsaften - og vi har faktisk ikke været der siden, så der går lang tid mellem vi ser hinanden. Men nu skal det være: Både fordi vi nyder deres selskab og fordi vi håber at Laila kan hjælpe med at få fixet det stenslag i forruden, som vi var så uheldige at få for snart 4-5 uger siden. Laila laver nemlig sådan noget til daglig og har lovet at gøre et forsøg.
Ungerne glæder sig, for de leger bare så godt når vi er der og falder i hak med ungerne deroppe, som om de sidst så hinanden for et par dage siden - og det er da næsten for godt til at være sandt.

Så nu mangler jeg bare at det sidste hold rundstykker kommer ud af ovnen, for vækkeuret er allerede indstillet til kl. 6.15, så vi alle ka være klar til at køre v. 7-tiden.

Strikke-/hækle mæssigt glider det lissom ikke rigtigt for mig for tiden. Jeg er langt bagefter på Marknos tæppe-a-long, men hænger på så godt jeg kan og SuperKarla er jeg trods flere tilløb slet ikke kommet i gang med. Håber det bliver til noget på begge dele i morgen, for et par timer i bil, kan gøre meget ved det.

2 kommentarer:

Marie Nordheim sagde ...

Odense, 18. maj 2008

Kære strikker/garnentusiast.

Vi er en gruppe på fire studerende fra Syddansk Universitet i Odense, som er i gang med vores afsluttende eksamensprojekt på sidefaget ”Kultur og betydning”, og i denne forbindelse tillader vi os at rette henvendelse til Dig i håbet om, at Du kan hjælpe os i strikningens og garnentusiasmens tjeneste. Vores projekt omhandler garn og strikning som kulturelt betydningsfænomen i vores del af verden, hvor tilværelsen for mange mennesker bl.a. er kendetegnet ved (over)forbrug og en evig stræben fra sted til sted – både rent fysisk og mentalt. Set i denne sammenhæng er strikning og alt, hvad det indebærer, interessant.

Naturligvis kan vi ikke basere vores projekt alene på vores antagelser, og her kommer Du ind i billedet. Nedenfor er oplistet seks spørgsmål, som vi håber, at Du vil tage Dig tid til at besvare og maile tilbage – og Du må gerne svare så kort og præcist som muligt, men uddybende kommentarer er naturligvis velkomne. Besvarelserne bliver anonymiseret og kommer udelukkende til at danne et fundament, hvorudfra vi kan sige noget generelt om, hvem der strikker og lignende. Dine udsagn vil ikke blive brugt i kommerciel sammenhæng.

Spørgsmålene:

1: Køn

2: Alder

3: Hvem strikker Du til (som privatperson og altså ikke med henblik på salg)?

4: (Hvis Du strikker til dig selv:) Bruger Du det, som Du strikker, i flere sæsoner?

5: Hvad er vigtigst for Dig: garnets pris eller garnets kvalitet?

6: Køber Du garn i en butik eller på nettet? (Hvis ikke Du køber garn på nettet, kunne Du da finde på at gøre det alligevel?)


Med venlig hilsen og på forhånd tak for hjælpen,

Hanne, Kamilla, Mai og Marie


Kontakt: Marie Nordheim: marie_nordheim@hotmail.com

Bebiane sagde ...

Hej Nettie
Det er godt nok lang tid siden, at det var den 18 maj :-))
Kram fra Bebiane