17. april 2007

Færdig.........Start

Færdig er jeg blevet med flere forskellige ting. I flæng kan nævnes:
  • Rygstykket til Pisa (blev færdig i Påsken)
  • Emilies vest ((KAL 2007) se billede herunder)
  • Klargøring af terrassen til sommerbrug incl. hovedrengøring af havemøbler
Startet op er:

  • Snowdrop (strikkes i 1 tråd tynd Uru-wool+1 tråd mohair)
  • Babyvest efter Kate Bullers bog - jeg har nemlig ikke garn nok til en helt trøje
  • Oprydning på loftet i alt det børnetøj der ligger deroppe
  • Det ene forstykke til Pisa - men det driller, så det må hvile til vesten er færdig og jeg får spurgt om hjælp i Webstrik¨


I Påsken var vi på camping på DCU pladsen i Odense. En dejlig plads, hvor vi har været 3 gange efterhånden. Påsken bød bl.a. på en tur i Zoo. Vi har årskort fra Løveparken i Givskud, så entréen er gratis og Zoo kun en kort cykeltur fra campingpladsen. Lørdagen brugte vi på en strøgtur i gågaden (og jeg var kun i én enkelt strikkeforretning og købte KUN rundpinde) og på vejen hjem cyklede vi da lige forbi Rosengårdcentret og Ikea, dvs. Henrik klarede Ikea og ungerne og jeg tog i Build-a-Bear butikken for at købe tøj til Emilies Ninka kanin. Efter alt den cyklen og traven var vi godt trætte om aftenen.

Søndag havde jeg egentlig alieret mig med Britta så vi ku hygge og strikke i et par timer om eftermiddagen, men desværre blev de syge hos Britta, så det måtte aflyses. Så fik jeg til gengæld set "Biler" sammen med resten af familien, hva' jeg ellers ikke ville ha gjort, og der blev såmænd også strikket til ;O)

I dag har jeg en feriefridag og nyder den i fulde drag. Ungerne kommer lige hjem fra skole, så vi ka hygge os. Jakob er lige kommet hjem og er startet på lektierne og imens ku jeg lige grifle lidt herinde, mens vi venter på at Emilie kommer hjem om en lille times tid.

Er forresten så småt startet op med at løbe igen. Har været på de første par ture allerede, så hold øje med km-tælleren i sidebaren. Har besluttet mig til at følge begynderprogrammet fra sidste år igen for at blive bygget langsomt op, men har dog tilladt mig at hoppe direkte til uge 3 ud af 12. Jeg holder styr på løberiet på http://www.motionsdagbog.dk/ og da jeg har tastet det hele ind fra sidste års løberi, kan jeg se at jeg lige nu ligger lidt under bedrifterne fra sidste år. Håber dog på at det retter sig op, når jeg får lidt bedre kondi igen.

Og så har jeg fået lokket en del kolleger til at gå med skridttæller for tiden, da vi har tilmeldt os Helses Tæl dine Skridt kampagne. Ved starten i går nåede jeg ikke så langt, men løbeturen i morges og gåturen hen til skolen ifm. Emilies besøg hos sundhedsplejesken har givet helt godt på tællerstanden allerede. Overvejer pt. om jeg ikke også skulle tage og gå, når jeg skal hen på skolen igen til forældresamtale med Jakob ;O)

4. april 2007

God Påske

Så står Påsken for døren og jeg vil nyde den med familien i fulde drag.

Går p.t. og pakker til campingturen. Hvor den går hen vides endnu ikke............ bare der nu er et sted, hvor der er plads til os.

Har besluttet mig for kun at strikke på igangværende projekter i Påsken. Har endda hevet en tudsegammel UFO frem fra gemmerne i håb om at få den færdig, for i grunden mangler der jo slet ikke så meget. Dvs. kun lidt nyt skal der med, jeg har nemlig givet mig selv lov til at gå i gang med Snowdrop.

Månedens bidrag til Webstrik KAL'en må vente til efter Påske, men jeg går og rumler over at få brugt min bog af Kate Buller som inspiration og jeg kan helt sikkert finde garn i gemmerne, der kan bruges. Men som sagt det må vente.

God Påske !